Voeg mijn website toe aan het startscherm van je tablet of smartphone - JC Luiken
16078
post-template-default,single,single-post,postid-16078,single-format-standard,bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
JC Luiken - icoon startscherm

Voeg mijn website toe aan het startscherm van je tablet of smartphone

Een tablet of smartphone heeft allemaal handige icoontjes zodat jouw favoriete apps eenvoudig en snel te benaderen zijn. Maar wist je dat je dit ook kunt doen met je favoriete websites?

  • Ga via je browser op je tablet of smartphone naar www.jcluiken.me
  • Bij instellingen heb je de mogelijkheid om de website toe te voegen aan jouw startscherm of beginscherm
  • Zodra je de website hebt toegevoegd wordt er een icoontje op het startscherm aangemaakt

Op deze manier heb je al mijn informatie in één oogopslag bij de hand. Bijvoorbeeld als je meer wilt weten over mij als spreker of mijn andere diensten. Deze snelkoppeling kun je natuurlijk voor al je favoriete websites maken, maar dan vaak niet met zo’n mooi logootje 🙂