Scheur je naar de top - JC Luiken
15880
page-template-default,page,page-id-15880,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

In 2019 komt mijn eerste scheurkalender uit. Dit wordt er echt eentje voor en door ondernemers. Want de quotes van de groten der aarde zoals van Ghandi en Einstein zie je al genoeg voorbijvliegen op Facebook. Mijn 2019 scheurkalender zal volstaan met mijn favoriete uitspraken van echte ondernemers uit mijn wereld en mooie tips van echte big girls and guys zullen vast niet ontbreken.

 

Enkele quotes die er zeker in gaan komen?

  • ‘Vliegende kraaien, vangen altijd wat!’ Een van mijn eerste tips als ondernemer kreeg ik van mijn maat Sander Franken (TBF).
  • ‘Als je je hond zoekt, loopt die achter je!’ Nieuwe kansen en ideeën liggen vaak heel dichtbij je, leerde Jan Karstens (Luiken Karstens) mij.
  • ‘Het is niet wat je kent, maar wie je kent’ Peter Weijers (Weijers Flowers) was mijn eerste zakelijke huurbaas. Know-who is belangrijker dan know-how. Een waarheid als een koe.
  • ‘Eenden leggen eieren, kippen leggen eieren. Eenden in stilte, kippen met heel veel herrie. Het gevolg: de hele wereld eet kippeneieren!’ Storytelling, content marketing, user generated content het zal best, maar lekker herrie maken voor je product of dienst, daar is nog steeds niks mis mee leerde Henry Ford mij.
  • ‘Liever kort pijn dan lang jeuk’ Los netelige kwesties snel op, neem desnoods je verlies vertelde Martijn de Jong (Careermaker) mij ooit.

 

Heb jij er eentje die er echt in zou moeten? Kom maar door en mail hem mij!