Laat je onderdompelen - JC Luiken
15904
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15904,bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Laat je onderdompelen

 

Ook tijdens mijn zogenaamde ‘onderdompelsessies’ is mijn thema ‘Klanten winnen, vinden en beminnen’.

 

Anders dan in mijn talks kan ik dan nog persoonlijker ingaan op jouw bedrijfssituatie en jouw markt(en). Ik hoor echt vaak dat mijn energie aanstekelijk is en ik durf mijzelf ook kwetsbaar op te stellen. Tijdens mijn 23-jarig ondernemerschap heb ik natuurlijk zelf ook vaak getwijfeld of ben ik onzeker geweest. Maar ik weet wel met zekerheid te stellen dat er achter elke bedreiging een kans staat.

 

Deze sessies doe ik vaak voor bedrijven, ondernemers of afdelingen van bedrijven. Ik vind het echt leuk om te doen en deel graag mijn ervaringen. De laatste jaren heb ik dat voor uiteenlopende bedrijven gedaan zoals voor zorginstellingen, retailers, slagers, banken en notarissen.

 

Wil je dat ik de boel eens scherp kom zetten? Huur mij dan gewoon eens in. Ik kom tegen een vast, betaalbaar tarief twee uur luisteren en praten.